Γιατί να επιλέξω την VIAGAS;

H VIAGAS είναι μέλος της VIAMAR II SA που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου για περισσότερα από 35 χρόνια. H συνεχής εκπαίδευση των τεχνιτών μας στο εξωτερικό, και η συνεργασία της εταιρίας με κορυφαίους οίκους της Ιταλίας στο χώρο της υγραεριοκίνησης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την υποστήριξη και το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της VIAMAR II SA σε όλη την Ελλάδα, σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα τοποθέτησης, λειτουργίας και ασφάλειας.

Τι διακανονισμός μπορεί να γίνει και αν γίνεται από τη VIAGAS;

Η εξόφληση μπορεί να γίνει με δυνατότητα άτοκου 12μηνου διακανονισμού με 0% προκαταβολή.

Υπάρχει εγγύηση για το κιτ υγραεριοκίνησης;

Η VIAGAS παρέχει διετή εγγύηση για όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν το κιτ υγραεριοκίνησης

Χρειάζεται να κάνω κάτι προκειμένου το αυτοκίνητό μου να κυκλοφορεί νόμιμα μετά την τοποθέτηση του κιτ υγραεριοκίνησης;

Η VIAGAS αναλαμβάνει επίσης να περάσει το αυτοκίνητο από ΚΤΕΟ και να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου το αυτοκίνητο να αποκτήσει νέα άδεια κυκλοφορίας από το Υπουργείο μεταφορών

Τι προέλευσης είναι το κιτ υγραεριοκίνησης και τα εξαρτήματα του;

Το σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται στο δίκτυο της VIAGAS είναι αποκλειστικά του αναγνωρισμένου ομίλου ΟMVL ιταλικής προέλευσης.

Είναι ασφαλές το σύστημα υγραεριοκίνησης ;

Όλα τα εξαρτήματα που αποτελούν το κιτ OMVL που τοποθετείται αποκλειστικά από το δίκτυο της VIAGAS είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Μεταφορών. Η ασφάλεια που παρέχουν είναι σαφώς μεγαλύτερη από εκείνη του συστήματος τροφοδοσίας της βενζίνης.

×
Θέλετε να σας καλέσουμε άμεσα;