Εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης στην VIAGAS

Πόσες μέρες μένει στο συνεργείο το αυτοκίνητο για την τοποθέτηση, και υπάρχει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών;
Ο χρόνος που απαιτείται για την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου είναι δυο εργάσιμες ημέρες. Η VIAGAS κατόπιν συνεννόησης, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης.
Ο χρόνος εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου δεν υπερβαίνει τη μία εργάσιμη ημέρα, ή αν θέλετε τις οχτώ ώρες. Ωστόσο, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται την δεύτερη ή τρίτη μέρα καθώς η Viagas οδηγεί στο ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό σας για τον απαραίτητο, από το νόμο, έλεγχο και αναλαμβάνει την έκδοση της νέας άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναγράφεται ως δεύτερο καύσιμο το υγραέριο. Επίσης κατά τη δεύτερη μέρα παραμονής του αυτοκινήτου στο χώρο μας πραγματοποιούνται και τεχνικοί έλεγχοι σε πραγματικές συνθήκες δρόμου.
Για να τοποθετηθεί η συσκευή υγραεριοκίνησης θα πρέπει να αφαιρεθούν κάποια εξαρτήματα του αυτοκινήτου;
Δεν αφαιρείται τίποτα απολύτως από το αυτοκίνητο. Απεναντίας προστίθενται ορισμένα εξαρτήματα (ανάλογα με την τεχνολογία του αυτοκινήτου), τα οποία του δίνουν τη δυνατότητα να κινείται ΚΑΙ με υγραέριο.
Πώς θα ξέρω ότι το υγραέριο τελειώνει για να γεμίσω τη δεξαμενή;
Υπάρχει φωτεινή ένδειξη στάθμης του υγραερίου (led) και είναι πάνω στον διακόπτη επιλογής καυσίμου. Ελέγχεται από τη θέση του οδηγού με τη μορφή φωτεινής ένδειξης (led).
Τι κάνω εάν δεν υπάρχει σημείο ανεφοδιασμού στη περιοχή που βρίσκομαι;
Μέσω ενός ειδικού διακόπτη που τοποθετείται στο ταμπλό ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καύσιμο που επιθυμεί. Έτσι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις όπου η εύρεση σταθμού ανεφοδιασμού υγραερίου δεν είναι εφικτή τότε το όχημα μπορεί να κινηθεί κανονικά με την βενζίνη. Ουσιαστικά η αυτονομία του αυτοκίνητου διπλασιάζεται μιας και το όχημα πλέον έχει δύο (2) ρεζερβουάρ.
Τι συντήρηση χρειάζεται το σύστημα υγραεριοκίνησης;
Το σύστημα υγραεριοκίνησης απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε πιστοποιημένο συνεργείο του δικτύου της VIAGAS. Η προγραμματισμένη αυτή συντήρηση επαναλαμβάνεται κάθε 15.000 χιλιόμετρα ή μία φορά το χρόνο και περιλαμβάνει: αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά του συστήματος, γενικό έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματος υγραεριοκίνησης και αλλαγή φίλτρων. Το κόστος για όλα αυτά διαμορφώνεται στα 49€ προ ΦΠΑ και περιλαμβάνει την απαραίτητη για εσάς Υπεύθυνη Δήλωση για το ΚΤΕΟ.
Μπορεί να συνδυαστεί η ετήσια συντήρηση του συστήματος υγραεριοκίνησης με τo service του αυτοκινήτου;
Φυσικά, η συντήρηση του αυτοκινήτου μπορεί να ολοκληρωθεί με μία επίσκεψη στο συνεργείο της VIAGAS. Όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι και εργασίες τόσο για το κιτ υγραερίου όσο και για τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθούν παράλληλα αρκεί να το ζητήσετε.

×
Θέλετε να σας καλέσουμε άμεσα;